Red de Poema (utrecht) – Teken de petitie!

Logo PoemaWe tekenen 13 april 2010. De lente is van start, bloemen staan in bloei, vrouwen trekken rokjes aan en plannen voor festivals deze zomer worden gemaakt. Kortom, iedereen heeft er zin in! Dit positivisme en enthousiasme is ook terug te zien in de niet te stoppen stroom van dikke minimal en techno feesten in Utrecht. Utrecht leeft als nooit te voren! Helaas komt er aankomende zomer een einde aan dit succes.

Één van de beste clubs van Nederland, de enige techno club in Utrecht en tevens buurthuis voor de onbezonnen mens, gaat zijn deuren sluiten. De kelder waar het allemaal voor ons begonnen is, waar de zweetdruppels van het plafond vallen terwijl de armen de lucht in gaan op de beste beats van all time favorites: Andre Galluzzi, Paco Osuna, Ben Sims, Troy Pierce, Danilo Vigorito, Bart Skils, Boris Werner en sinds jaar en dag afklapper van de nacht: Wouter de Moor, wordt vanaf 3 juli 2010 een restaurant.

Om die reden zijn wij een petitie begonnen. Om er voor te zorgen dat Poema blijft! Zodat techno in Utrecht blijft leven! Als wij allen laten zien dat wij ‘onze’ Poema gewoonweg niet kwijt willen, gaat de eigenaar overstag. Het is een zware kluif. Daar zijn wij ons van bewust. Maar juist om die reden doen wij dit! Poema heeft het niet altijd even makkelijk gehad. Toch kwam zij ons altijd tegemoet met de beste acts die wij ons kunnen wensen. En dat tegen de laagste entree- en drankprijs. Nu is de tijd dat wij als trouwe (of toekomstige) bezoeker laten zien uit welk hout wij gesneden zijn. Teken de petitie, stuur ‘m door naar al je vrienden en vriendinnen en help ons mee Utrecht levend te houden!

 

lees hier verder en teken de petitie!

One Reply to “Red de Poema (utrecht) – Teken de petitie!”

Comments are closed.