Default Techno – 17 september 2010

DefaultSouthern Forest organiseert vanaf vrijdag 17 september 2010,|
elke 3e vrijdag van de maand het feest Default, een techno feest in Club Lux (Oudegracht aan de Werf 97 in Utrecht). Verwacht tijdens Default geen minimal of house, Utrecht krijgt een écht techno feest!

Default richt zich op het Utrechtse uitgaanspubliek, dat op dit moment hard toe is aan een serieus techno feest zónder house of minimal. Default serveert de bezoeker de beste artiesten van het moment en geeft deze artiesten het podium dat zij verdienen. Op deze manier zorgt Default voor een positieve impuls voor de Utrechtse techno scene.

Default is vanaf 17 september 2010 een stabiele factor in het Utrechtse. Maandelijks, elke derde vrijdag van de maand komt Default terug voor een rauwe, broodnodige dosis techno. De line-up van de eerste editie bestaat, naast 3 heren uit eigen stal – De man met de hamer, Figure 8 en Kaj Tyszka – uit Dave Miller en Jeroen Search. Dave Miller heeft in het verleden onder andere opgetreden op Mental Evolution, Altitude 7 en Awakenings en maakt onderdeel uit van het succesvolle Phantom Regiment. Tijdens Default zal hij gaan zorgen voor een knallende anderhalfuurs-set. Jeroen Search heeft al vele releases onder zijn eigen naam en maakt tevens onderdeel uit van het illustere en in de technoscene alom gerespecteerde duo ‘Counterpart’. Jeroen Search zal tijdens de eerste edtie een anderhalf uur durende liveset verzorgen.

Default gaat plaatsvinden in Club Lux. Club Lux is een nieuwe uitgaansgelegenheid in Utrecht; de perfecte plek om een nieuw feest te starten. Club lux heeft ruimte voor 400 bezoekers en biedt de bezoekers een intieme en gezellige sfeer; een vibe die precies past bij wat Default voor ogen heeft: een leuk, gezellig, muzikaal goed feest.

De organisatie achter Default – Southern Forest – is al zo’n tien jaar actief op het gebied van evenementenverzorging. Southern Forest heeft door heel Nederland meerde feesten georganiseerd en is sinds kort actief in de Utrechtse uitgaanswereld