Default Techno – 15 oktober 2010

Default
Editie nummer twee van Default in Utrecht!
Ook de tweede editie van Default beloofd een hele mooie te worden.
Met Mr. Pink heeft Default een bekende naam uit de Utrechtse minimal-techno hoek weten te strikken, die deze tweede editie zal gaan warmdraaien. De ongekroonde koning van de opwarmset; een positie die te vaak te weinig waardering krijgt. Wees er dus vroeg bij!


Default is trots Raphael Acohen op de line-up te mogen zetten. Een zeer getalenteerd, opkomend Utrechtse producer wiens tracks support hebben gekregen van meerdere grote namen, waaronder Terence Fixmer en Slam. Verwacht van hem een enerverende en vooral stevige live-set.

Iemand die weinig introductie meer behoeft is Jan Liefhebber. Al ruim 15 jaar runt hij met succes zijn eigen label Highland Beats en met zijn duidelijk kenmerkende sound is hij een van de gevestigde namen in de Nederlandse technoscene.

default15okt2010

De avond zal in stijl worden afgesloten door Default residents De man met de hamer en Razcal die elkaar te lijf gaan tijdens een opzwepende b2b set. Als je na deze afsluiter nog altijd energie over hebt dan vinden we het een prestatie.

Kortom meer dan genoeg reden om ook tijdens de tweede editie van Default jezelf helemaal naar de kl*te te dansen!

Line-up:

Jan Liefhebber (Highland Beats)
Raphael Acohen (live) (Electronic Agression)
Mr. Pink
De Man met de Hamer vs. Razcal

Voor meer info, check de website van default:  www.default-techno.nl