Stuiterball – 28 juli 2012

Stuiterball28 juli a.s. ga ik weer te draaien op Stuiterball!!!

Stuiterball is een nieuw Techno event dat 4 keer per jaar gehouden zal worden in Starsound Studio te Utrecht. Dit is de eerste editie en helemaal GRATIS dus al mijn lieve fans kunnen komen kijken en meestuiteren. BTW ik draai deze avond een heerlijke techno set gezamenlijk met Telic!


Vivian is de week hiervoor jarig en ook Vincent is al jarig geweest, dat moet gevierd worden! Omdat wij dit graag samen met jullie willen vieren hebben we besloten dat we voor deze eerste editie van Stuiterball geen entree vragen!!! Iedereen kan dus gratis naar binnen 🙂 Maar wees er wel op tijd, want er kunnen maar 150 personen naar binnen!

Line up:
♫ Mærit Høckefjøld
♫ Diminish & Telic
♫ Kaj Tyszka
♫ Fabian Lionearth

Kunnen jullie er helaas niet bij zijn? Dan kan je deze de avond ook meeluisteren op de online radio: http://www.starsoundradio.nl/

Wij hebben er zin in!!! Jullie ook?

Stuiterball

 

 

facebook.com/stuiter.events

Facebook eventpage

Partyflock eventpage